Hae tästä blogista

maanantai 23. marraskuuta 2009

Maarian Raivaaja

Jäkärlässä oli Vasemmistoliitto alueilla -tapahtuma lauantaina 21.11 klo 10-15.Jaettiin soppaa ja keskusteltiin.Väkeä kävi päivän mittaan mukavasti, varmasti toista sataa.Kyllä nämä tapahtumat ovat osoittautuneet tarpeellisiksi.Linkistä paikalla olivat Ulla ja Jari.
Tapahtumaan liittyi myös Työväenyhdistys Maarian Raivaaja ry:n kokous, joka pidettiin Jäkärlän VPK:n talolla.Läsnä oli yhdeksän henkilöä, joista kahdeksan valittiin Raivaajan toimikuntaan.Sauli Saarinen vapautettiin toimikunnan jäsenyydestä :).

Toimikunta päätti luonnostella kannanoton joka käsitellään Raivaajan seuraavassa kokouksessa 3.12 klo 13.Paikka ilmoitetaan myöhemmin.Sovittiin myös että yhdistyksen vuosikokous pidetään ensi vuoden alussa, valitaan uusi topimikunta, puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja ja tilintarkastaja.

Maarian-Paattisten alueen asukkaille on siis oma työväenyhdistyksensä.Sen sähköposti on maarianraivaaja@gmail.com ja sillä on Facebookryhmä Työväenyhdistys Maarian Raivaaja.Uudet jäsenet ovat tervetulleita. Alueiden palvelut uhkaavat supistua ja mielestämme niitä pitää puolustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti